Välj en sida

TAPAS GÖTEBORG

I hjärtat av Göteborg hittar du Donatellos, en italiensk restaurang som bjuder på en unik kulinarisk resa med sin tapasmeny inspirerad av det italienska köket. På Donatellos är varje rätt ett konstverk, skapat för att förena traditionella italienska smaker med tapasens mångsidiga och sociala natur. Vår passion för matlagning och kärlek till råvaror av högsta kvalitet lyser igenom i varje tallrik vi serverar, vilket gör varje måltid till en oförglömlig upplevelse.

vår meny

ATMOSFÄR SOM FÖRFÖR

Donatellos erbjuder inte bara utsökt mat; vi tar även stolthet i vår atmosfär. Vår restaurang är utformad för att vara både intim och välkomnande, perfekt för en lunch med kollegor, en romantisk middag eller en kväll ute med vänner. Den varma och inbjudande miljön hos Donatellos, kombinerat med vår uppmärksamma service, gör varje besök speciellt. Vi tror på att mat är bäst när den delas, och våra tapasrätter är perfekta för att skapa minnen tillsammans med nära och kära.

Tapasens Historia och Italienska Influenser
Tapasens ursprung kan spåras tillbaka till Spanien, där små rätter serverades som tilltugg till dryck. Denna tradition av att dela mat har resonerat över kulturer och gränser, och på Donatellos har vi tagit den ett steg längre genom att införliva den med italienska smaker och ingredienser. Resultatet är en meny som erbjuder det bästa av två världar: den sociala och avslappnade naturen hos tapas kombinerat med de rika och robusta smakerna från Italien.

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Vår meny är speciellt framtagen för att erbjuda något unikt för våra gäster vid varje besök. Med en spännande mix av tapasrätter som är perfekta för att dela, är Donatellos det ideala valet för både lunch och middag. Varje rätt är noggrant sammansatt för att framhäva de autentiska smakerna av Italien, med en kreativ twist som gör varje besök till en ny upptäckt. Oavsett om du är sugen på något lätt eller en mer utfyllande måltid, har vår meny något att erbjuda.

Donatellos står ut i Göteborgs restaurangscen inte bara genom vår unika italienska tapasmeny utan också genom vår förmåga att skapa en varm och inbjudande miljö för våra gäster. Vårt engagemang för kvalitet, från de ingredienser vi väljer till de rätter vi serverar, garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga. Kom och njut av en måltid hos oss och låt Donatellos bli din nya favoritplats för autentiska italienska smaker presenterade med en kreativ touch av tapas.

Donatellos i Göteborg är mer än bara en restaurang; det är en plats där mat möter konst, och varje besök blir en minnesvärd upplevelse. Boka ditt bord idag och förbered dig på en kulinarisk resa som tar dig genom hjärtat av Italien med varje tugga av våra omsorgsfullt förberedda tapasrätter.

VÄLKOMMEN TILL OSS

Vår italiensk-inspirerade tapasmeny, den mysiga atmosfären och vår passion för matlagning är kärnan i det vi erbjuder. Varje besök hos oss är en chans att utforska nya smaker, dela skratt och skapa minnen med dem du håller kära. Oavsett om det är en lätt lunch, ett affärsmöte eller en middag med nära och kära, strävar vi efter att göra varje stund speciell. Tack för att du överväger Donatellos för din nästa matupplevelse i Göteborg. Vi ser fram emot att välkomna dig och låta dig uppleva vårt unika sätt att fira mat och gemenskap.

KONTAKTA OSS

2 + 6 =

Robert, Kundansvarig

076-644 13 36

robert@donatellos.se