CATERING AV MAT LAGAD MED KÄRLEK
Tapas i Göteborg
Tapaspaket 1 269kr/p
- Vitlöksbröd med kalamataoliver
- Parmaskinka med melon
- Heta spanska miniköttbullar i tomatsås
- Säsongens ostar med marmelad och frukt
- Minipaprikor fyllda med fetaoströra
- Tzatziki
- Grillspett( kyckling alt köttspett)
- Pastasallad (välj mellan kyckling, lax, kallskuret eller veg.)
Kockens val 289kr/p
Mest populär!
- Kocken plockar fram ett urval av dagenst bästa råvaror och tillagar en unik smakupplevelse.
- Det inkluderar en kombination av kött, skaldjur, vegetariskt, ostar, skinkor, pasta, inläggningar, röror och mycket mer.
Tapaspaket 2 269kr/p
- Vegetariska vårrullar
- Minipaprikor fyllda med fetaoströra
- Vitlöksbröd med kalamataoliver
- Baconlindade dadlar
- Tortillawraps fyllda med kökets delikatesser
- Grillspett (kyckling alt köttspett)
- Serrano och säsongens ostar med färsk frukt
- Chiliaioli
- Tzatziki
Tapaspaket 3 269kr/p
- Donatellos ostbricka (Chevré, manchego & parmesan med kex, frukt och marmelad)
- Smördegsrullader fyllda med ostcréme
- Donatellos Antipasti-bricka (Salami, serrano, bresaola)
- Heta spanska miniköttbullar i tomatsås
- Marinerade kalamataoliver
- Grillade baguetter med smak av pesto och vitlök
- Marinerade kronärtskockor
- Grillade kycklingspett
- Lyxig skaldjursröra med en touch av Cognac
- Chiliaioli.
Pizzor
Våra utsökta pizzor är bakade i stenugn på vulkanstenar från Palermo. – Dessa fantastiska Pizzor är rena konstverk, tillagade med riktiga råvaror på traditionellt italienskt vis. Hemgjord tomatsås och mozzarella ingår i alla pizzor
Margherita – 135:-
Mozzarella, tomatsås, basilika och olivolja
Italiana D.O.P. – 135:-
Parmaskinka, pesto och hyvlad parmesan
Punta d´anca – 135:-
Bresaola, tryffelolja, hyvlad parmesan, toppad med ruccolasallad
Quattro formaggi – 135:-
Gorgonzola, taleggio, parmesan, toppad med fikon
Quattro Fiori – 135:-
Prosciutto cotto, kronärtskocka, lyxräkor och champinjoner
Verdure Miste – 135:-
Basilika, oliver, paprika, färsk chili, kronärtskocka, toppad med ruccola och hyvlad parmesan
Bambino – 80:-
(Barnpizza för barn upp till 15 år)
Tomat, ost och kokt skinka
Blandat
Mingelpaket 279kr/p
- Trendiga fyllda små smördegsknyten, i olika smaker
- Exklusiva Canapéer toppade med godsaker som serranoskinka, manchego, färskost m.m.
- Brioche med olika fyllningar, såsom kallskuret, lax och vegetariska godsaker
- Fräscha röror, såsom skaldjursröror samt vegetariska röror, serverade i små tapasskålar.
- Till detta piffar vi till det med blandade tillbehör som passar väl in.
Ostbricka 89kr/p
Donatellos ostbricka Tre valfria sorter.
- Taleggio
- Chevré
- Parmesan
- Mögelost
- Smaksatt fetaoströra
- Manchego
- Stilton.
Kallskuret 89kr/p
Donatellos kallskurna godsaker Tre valfria sorter.
- Salami (olika sorter )
- Coppa
- Mortadella
- Parma
- Serrano
- Bresaola
- Chorizo
- Till detta serveras nybakat bröd samt dip
Tillbehör 59kr/p
- Gratänger (Potatisgratäng, rotfruktsgratäng)
- Gambas (Frästa i vitlök och chili)
- Bresaolakarameller (Fyllda med gorgonzola alternativt taleggio)
- Chilimarinerade ribs (Glazade grillade kamben serveras med chiliaioli)
- Grekisk minisallad (med fetaost och oliver)
Trerätters
Välj din trerätters
Paketpris valfria alternativ: 249:- Paketpris med oxfiléalternativ: 389:-
Förrätter
- Rökta laxrullar fyllda med kräftratatuieouie i en spegel av pestodressing
- Parmesankorg fylld med Västerbotten delikatesser.
- Grapefrukthalvor fyllda med myntasauterade krabbklor.
- Besaolacarpaccio med hyvlad abruzzo pecorino och svart sommartryffel.
- Honungskryddad kyckling boccuni på cantalupemelon och godbitar.
- Pizzette och smördegknutar med olika fyllningar.
- Serranolindade taleggiobitar på en spegel av mangokrutonger
- Parma, melon och manchego på balsamicojordgubbar
- Ugnsbakade gröna äpplen, fylld med en lyxig skaldjursröra
- Chilifrästa gambas och havskräftor i en potatiskorg
Varmrätter
- Serranospäckade oxfilémedaljonger på olivoljefrästa Karl Johan svampar
- Lamminnerfilé på en spegel av rostade rotfrukter med amarone skysås
- Örtbräserad gödkalvstek med mjuka pachojbuntar
- Rosmarindoftande helstekt Entrécôte med mandelpotatis och tillbehör.
- Plommon och fläderspäckad helstekt Entrécôte med hemgjord pestodressing
- Helstekt fläskfilé med ljummen rosépepparsås samt tillbehör
- Baconlindad benfri karré med krämig honung och soavesås
- Kronärtskocksspäckad majskyklingfilé med fontina fondue
- Chabliångkokt hälleflundratrancé, på en bädd av minimorötter och parmesanblad
- Mango och limeinbakad torskrygg, serveras med löjromtoast
- Limesauterad Marulk med sparris, toppad med havskräftor
Desserter
- Crema catalana med gott därtill
- Créme Brûleé, serveras med skogsbärskompott
- Bigne med olika smaker och bär
- Passionsfrukt tiramisu
- Körsbär och marsala tiramisu
- Chilipannacotta med chokladcaramell
- Blåbärspannacotta med rårörda bär
- Chokladfondant med zabajon spegel samt bär
- Smördegstrudel fylld med säsongens frukter och smaksatta russin