Välj en sida

VÅRA TJÄNSTER

Ingen tillställning är för stor eller för liten för catering från Donatellos i Göteborg. Oavsett om du är ute efter plockmat, tapas eller mat anpassad för en sittande middag, tar vi i samråd med dig fram en meny, skräddarsydd för ditt evenemang. Vi erbjuder även utkörning inom Göteborg, allt för att underlätta för dig, så att du kan fokusera på dina gäster.
vår meny

CATERING AV ALL SORTERS MAT

Donatellos är ett cateringföretag i Göteborg som erbjuder det mesta inom catering. Vårt kök är ursprungligen ett Medelhavsinspirerat kök men idag erbjuder vi mer än gärna även catering av alla sorters mat. Oavsett om du vill ha catering av 3-rätters, buffé eller plockmat, ordnar vi maten till er fest eller tillställning i Göteborgstrakten.

Vi erbjuder även catering till din studentskiva och ditt examensfirande. Vi har ett brett utbud av maträtter och tilltugg för den stora dagen, och tillsammans med oss så sätter vi ihop en måltid som dina gäster sent kommer att glömma! 

Festlokaler

Om du saknar lokal för din tillställning och beställer catering av oss hjälper vi dig att finna en passande lokal. Oavsett om din tillställning är för 10 eller 1000 personer, gör vi vårt bästa för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Vi erbjuder dig även att abonnera vår italienska restaurang, Leonardo, i Göteborg. Kontakta oss för att hitta den lösning som passar dig allra bäst.

PORSLIN, BESTICK & MÖBLER

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar som gör din tillställning precis som du vill ha den. När du beställer catering hos oss, kan vi även erbjuda uthyrning av bord och stolar av olika slag. Vi kan även erbjuda uthyrning av bestick, glas och porslin eller exklusiva engångsartiklar. Allt för att din tillställning ska bli så trevlig och smidig som möjligt för dig att arrangera.

EXTRA ALLT

Förutom mat och klassiska festtillbehör kan vi även hjälpa er att ordna det lilla extra. Vare sig det handlar om ljud, ljus, DJ, serveringspersonal eller fyrverkerier, skräddarsyr vi en tillställning som matchar dina behov. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet kombinerat med vår vilja att alltid erbjuda våra kunder en storslagen upplevelse, kan vi tillsammans skapa magi.

VÅR RESTAURANG

Om du är nyfiken på vår mat, är du hjärtligt välkommen till vår italienska restaurang, Leonardos, i Olskroken i Göteborg. Där serverar vi mat lagad med samma medelhavskänsla som på Donatellos. Under de varmare månaderna har vi en uteservering där du kan njuta av solens strålar samtidigt som du avnjuter en god bit mat. Välkommen till Leonardo.

KONTAKTA OSS

8 + 3 =

Robert, Kundansvarig

076-644 13 36

robert@donatellos.se